06_2019_LP-slider-raamdeco_1920x600.jpg

GoED voorbereid op de zomer
20% KORTING op Raamdecoratie!

De zomer komt er nu toch écht aan! Genieten van het zonnetje en ‘s avonds gezellig barbecueën in de tuin. Dan is het alleen wel zo fijn als je het binnen heerlijk koel kunt houden. Dat begrijpen we heel goed; daarom profiteer je t/m 22 juni 2019 van 20% korting op ons ruime assortiment raamdecoratie. Misschien weet je nog niet precies welke raamdecoratie in jouw woning het mooiste en/of beste zou werken? Je bent van harte welkom in de winkel om geheel vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen. Ook een interieuradvies aan huis behoort trouwens tot de mogelijkheden. Liever direct contact? Gebruik dan het onderstaande formulier en laat je telefoonnummer achter. Je hoort heel snel van ons.

Kracht van vouwgordijnen
Zet het zonlicht naar jouw hand

Wanneer je kiest voor vouwgordijnen zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat het licht direct door de mooie materialen schijnen en creëer een wonderlijk effect in huis. Het binnenkomende licht filteren of de kamer verduisteren kan natuurlijk ook. Daarbij zijn vouwgordijnen de ideale partner wanneer je de warmte buiten wilt houden. De ideale combinatie van functionaliteit en sfeer. Want zeg nu zelf; het eindresultaat hiernaast mag er zijn, toch?

Je bent van harte welkom
bij Harry Philips voor Verf & Wonen

Twijfel je nog wat onze raamdecoratie voor jouw woning kan betekenen? Kom gewoon eens vrijblijvend langs in onze winkel in Weert om het te bespreken. We kijken samen met je naar een oplossing op maat. Het verplicht je tot niets. Het allerbelangrijkste is dat jij de raamdecoratie vindt die het beste aansluit bij jouw specifieke woonsituatie. Of misschien kunnen we je nog met onze andere producten van dienst zijn. Bij ons in de winkel vind je hoe dan ook een een ruim woonassortiment boordevol inspiratie.

Mocht je een vraag hebben of direct met ons in contact willen komen, gebruik dan het onderstaande formulier. Tot gauw?

(Kleur)Advies

Als je iets van ons mag verwachten, is dat wij je kunnen vertellen wat de kleur trends zijn en wat kleuren met je doen. Dat komt omdat kleur en sfeer onze passie zijn. Wat wij het liefste doen, is jou meenemen op een ontdekkingsreis langs kleuren.

Meten & monteren

Alle producten bij ons zijn maatwerk. De keuze in producten is groot en wanneer eindelijk die juiste combinatie producten is gevonden, besteld en ontvangen, komen wij die ook graag bij je monteren! Service vinden wij erg belangrijk en daarom helpen wij graag door jouw het werk uit handen te nemen.

Verf

Met vakschilders is ons bedrijf in staat mooi binnen- en buitenschilderwerk te leveren. Naast eenmalige schilderwerken kunnen wij je ook ontzorgen met een meerjarig schildercontract. Voor altijd een perfecte staat van de woning of bedrijf!
Wij zijn thuis in alles voor je huis
Mogen we iets voor je doen?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Waar kunnen we je bij helpen?
Harry Philips voor Verf & Wonen
Kerkstraat 40|6006 KP Weert
Telefoon 0495533643|E-mail info@harryphilips.nl
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Routebeschrijving